Facebook
LinkedIn

your passion | our power

 

Talent groeit

Verdieping. Ontplooiing. Groei. Ontwikkeling. Toekomst. Totality biedt je de tools voor een meer dan kansrijke carrière binnen Finance. Je bepaalt daarbij zelf de juiste richting. Op naar de juiste motivatie, drijfveren en doelstellingen. Wil je jezelf verdiepen of je kennis juist verbreden in Finance? En wil je op projectbasis werken of liever in vast dienstverband? Met totality | careers realiseer je jouw carrière.

 

Onze visie | careers

Careers hanteert een gestructureerde aanpak bij het begeleiden van Interim Professionals. Op naar passende projecten en een kersverse loopbaan. Ons team van ervaren, ambitieuze consultants en een doortastende opleidingsdeskundige staat startklaar voor jouw toekomst. Daarbij zoomen wij precies en heel gedetailleerd in op jouw financiële expertise, persoonlijke interesses en drijfveren. Vervolgens wordt een persoonlijk carrièreplan gemaakt. Hiermee bieden we je een optimale persoonlijke ontwikkeling, begeleiding on the job, opleidings mogelijkheden en vaardigheidstrainingen. Een nieuw project of baan is pas een uitdaging als er aandacht is voor jouw ontwikkeling als Interim Professional. Kortom: talent en carrière moeten perfect passen.

 

Ons netwerk

Werken via Totality Finance betekent een intensieve samenwerking met opdrachtgevers uit de profit en non-profit sector. Zowel de top 500 van Nederland als lokale en regionale opdrachtgevers doen via ons een beroep op jouw specialisme.

LAATSTE NIEUWS

2 november | Totality...

Ben je (bijna) klaar met je HBO-opleiding en ben je aan...

Totality...

Op 1 september vond er weer een intriductiebijeenkomst...

Totality zakenvriend...

TOTALITY SPONSOR MAKE A WISH Make-A-Wish Nederland...

Bekijk het nieuwsoverzicht

ACTUELE VACATURES

Er zijn momenteel geen actuele vacatures.