• Detachering via Totality

    Als Interim Professional treed je in dienst bij Totality.

    Wij zijn jouw werkgever

    Detachering via Totality

Detachering en de voordelen voor jou

Wat houdt het in?

Als Interim Professional treed je in dienst bij Totality. Je gaat vervolgens met een tijdelijke opdracht bij verschillende opdrachtgevers in het bancaire domein aan de slag. Dat maakt detachering uitdagend en leerzaam want in een korte periode heb jij al een kijkje kunnen nemen bij meerdere bedrijven in verschillende ‘functies’ of opdrachten.

Dat niet alleen, je bouwt zo ook een groot netwerk op en je leert jezelf ook goed kennen. Je gaat inzien waar je goed in bent en welke competenties je wilt verbeteren. In dit alles word je continu gecoacht door jouw eigen Relatiemanager. Samen kijk je waar je verder in wilt door ontwikkelen, welke opleidingen daarbij kunnen helpen en welke functies je nog meer ambieert.

Maar, hoe ziet je carrièrepad er dan uit?

Dit wisselt! Ieder carrièrepad van onze Interim Professionals is anders. Dat maakt het zo afwisselend en leuk. Als interim professional werk je op opdrachten die variëren van een aantal maanden tot anderhalf jaar. Samen met je Relatiemanager kijk je waar jouw ambities liggen. Vind je 1-op-1 contact met de klant leuk, of vind je juist de back-office interessant? Of misschien beschik je al over veel financiële ervaring en wil je die ervaring juist inzetten in een specialistische functie. Samen bespreek je de opdrachten die beschikbaar zijn en waar jij het beste bij past.

Tijdens de opdracht heb je verschillende evaluatiemomenten met je Relatiemanager en word je on-the-job gecoacht. Na je eerste opdracht kijk je samen met je Relatiemanager naar jouw volgende stap. Welke opdracht zou je met de kennis die je hebt opgedaan willen gaan doen?

Werken als Interim Professional

Het zijn van een Interim Professional geeft je veel afwisseling, kennis en een groot netwerk. Je krijgt continu de mogelijkheid om steeds in een ander bedrijf mee te draaien. Het is dan ook meer dan uitzenden, waar het soms mee wordt verward. Detachering is breder en niet voor korte termijn. Een carrière vorm je namelijk niet met één opdracht, dat is niet de insteek van detachering. Je wilt juíst jezelf leren kennen en dat doe je met meerdere opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en met passende opleidingen. Je werkt bij ons continu aan je persoonlijke ontwikkeling en daar krijg je alle ruimte en ondersteuning voor. 

Waarom je voor Totality kiest?

Als je voor Totality kiest, dan kies je voor uitdagende opdrachten die jou blijven prikkelen. Je kiest voor veel persoonlijke begeleiding door jouw eigen Relatiemanager. Je kiest voor grote opdrachtgevers waar je in korte tijd veel gaat leren en daardoor leert bij welk soort bedrijf je als persoon past. Je kiest voor gezelligheid en leuke momenten. Want, naast jouw collega’s bij de opdracht die je op dat moment uitvoert heb je ook je Totality-collega’s door heel Nederland waar je vaker per jaar leuke bijeenkomsten mee hebt. Je kiest voor het opdoen van een groot netwerk. Maar, boven alles kies je voor Totality als je jouw financiële carrière écht vorm wilt geven door te kiezen voor een specialist in banking.

Op ons kantoor in Ravenstein werkt een team vol gezellige collega’s die veelal ervaring hebben binnen de bankenwereld en dus weten waar ze over praten. Werken bij Totality betekent werken bij een leuk en gezellig bedrijf waar de deur altijd voor je open staat.

Weten wat detachering voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op!  

Team Recruitment