Jouw moment bij Totality?

Samen met Totality

Mijn carrière-moment is de keuze om voor detachering te kiezen na in vaste dienst te zijn geweest bij verschillende banken. Detachering past perfect bij mij. Doordat ik tijdelijk bij verschillende banken werk in verschillende functies heb ik veel afwisseling en dat spreekt mij erg aan. Ik zou niets anders meer willen. De keuze voor Totality maakte ik omdat zij bewust een kleine en persoonlijke speler binnen de markt zijn, maar toch beschikken over een groot netwerk wat voor mij heel fijn is.

KYC is op dit moment een zeer belangrijk topic binnen de bank, met deze stap ben ik dus helemaal voorbereid op de financiële wereld van morgen. Dat past goed bij mijn ambitie om binnen vijf jaar een managementfunctie te hebben binnen KYC.

Werken bij Totality

Hoe gaat dat?

Wij verbinden bancaire professionals met grote opdrachtgevers binnen de bankenwereld. Samen met jou gaan we deze wereld verder ontdekken. Of je nou junior, medior of senior bent, samen kijken we waar je ambities liggen. Op die manier geven we jouw financiële toekomst vorm en zorgen we voor passende opdrachten.

Meer carrière momenten