Facebook
LinkedIn

Doorstroomtraject Bedrijven Advies

 

DOORSTROMEN | ONTWIKKELEN

Voor zowel onze Young Professionals als onze Interim Professionals die reeds meters hebben gemaakt in bijvoorbeeld de rol van Adviseur Particulieren en daardoor praktisch en theoretisch toe zijn aan een vervolgstap naar het Zakelijke segment hebben wij i.s.m. 3Masters opleidingen het doorstroomtraject Bedrijven ontwikkeld.

Hiervoor hebben we 3 leerstraten ontwikkeld; voor de Young Professional, Accountmanager MKB en Accountmanager Grootzakelijk. Met dit traject worden onze Interim Professionals groepsmatig theoretisch en praktisch begeleid naar de rol van volwaardig en gecertificeerd Business Banker.

Het traject voor de Young Professional begint met de basisbeginselen van het financieringsproces, fiscaliteiten, juridische aspecten etc. Deze theoretische materie zal afgewisseld worden met praktische vertalingen op gebied van systemen en gesprekstechnieken. Het traject zal worden afgesloten met een examen. De overige trajecten kennen meer diepgang.

WFT'S

Parallel aan dit traject zal de deelnemer zich, conform wet –en regelgeving, certificeren aan de hand van de opleidingen WFT Schade Bedrijven, Inleiding Zakelijk Kredietverlening e.a.

 

Download hier de volledige brochure