Facebook
LinkedIn

one career | one vision

 

 

Echt anders

Met totality | careers onderscheiden wij ons echt in de markt en besteden we volop aandacht aan de carrière van de Interim Professionals. Door onze professionele markt- en klant kennis weten wij precies opdrachten aan te sluiten op de kennis en ervaring van onze Interim Professionals. Hard werken, maar wel uitdagend, professioneel, zelfstandig en afwisselend. Op die manier investeren wij in onze (en hun) toekomst, voor kandidaat en opdrachtgever.

 

Onze visie | careers

Wil je succesvol blijven in de wereld van ICT, is het van groot belang dat je als ICT Interim Professional je continu blijft ontwikkelen. Stilstand is immers achteruitgang.

Met totality | careers faciliteren we jouw kansen en mogelijkheden in de wereld van ICT. Dat gebeurt altijd in open overleg met elkaar. Met totality | careers gaan wij verder dan je denkt. Optimale inzet op zowel korte termijn als lange termijn. Uitdagende en interessante opdrachten. Aantrekkelijke beloningen. En last but not least: opdrachten die precies aansluiten op je aanwezige competenties, zoals kennis en vaardigheden.

 

Smart development | best people

Het ICT Careers programma is helemaal gericht op competentie en loopbaanontwikkeling. Vanuit het Careers programma heb je de beschikking over een groot aantal services. Deze services focussen op de aspecten kennis, houding en gedrag, opdrachten en begeleiding en advies.

Ons team van ervaren, ambitieuze consultants coaches, begeleiden en adviseren je op maat. Wij spijkeren aan je kennis, werken aan je houding en gedrag, plannen je loopbaan en inventariseren geschikte opdrachten. Met waardevolle opleidingen en trainingen, boeiende seminars en interessante netwerk avonden. Maar ook met financiële planning, administratie, CV optimalisatie en allerlei slimme adviezen.

Voor het ICT Careers programma zijn wij een partnership aangegaan met een aantal nauwkeurig geselecteerde partners. Stuk voor stuk sterke partners met specifieke kennis en expertise in combinatie met een flinke dosis enthousiasme en passie.

 

Wil je meer weten over ons Careers programma neem dan zo snel mogelijk contact op met onze vestiging in Ravenstein.

ACTUELE VACATURES

14 maa 2017

.NET Ontwikkelaar
Overzicht vacatures