Facebook
LinkedIn

Totality ICT

 

Complex en precies

Het zoeken en vinden van ICT specialisten is een complex traject. Totality ICT doet dit al meer dan 15 jaar! Hierbij heb je te maken met zowel opdrachtgevers als Interim Professionals. Vaak maakt juist zeer gedetailleerde kennis of ervaring hierbij het verschil. De juiste combinatie van Interim Professional en opdrachtgever luistert heel precies. Specifieke wensen, capaciteit, specialistische kennis, opleiding, flexibiliteit, begeleiding en voorwaarden; het telt allemaal mee.

 

Zelfverzekerd

Bij Totality ICT draait het om pure specialisten en complexe materie. Als ZZP-er, tijdelijke of vaste kracht, wij hebben aandacht voor jouw wensen en ambities. Focus en concentratie zijn belangrijk. Jouw persoonlijkheid brengen we in balans met je specifieke kennis. Dat werkt gewoon prettiger. Op die manier kom je beslagen ten ijs bij elke opdracht. Als succesvolle Professional maak je iedere dag het verschil bij opdrachtgevers en kun je jezelf voortdurend blijven ontwikkelen.

 

Ambitieus

Totality ICT is ambitieus. Met vernieuwende ideeën, unieke projecten, uitdagende opdrachten en een zeer persoonlijke en betrokken begeleiding maken wij het verschil. Hierdoor maken Interim Professionals bij ons carrière en voelen ze zich thuis bij Totality. Wij werken nauw samen met opdrachtgevers uit de profit en non profit sector. Zowel de top 500 van Nederland als lokale en regionale opdrachtgevers doen via Totality ICT een beroep op ons specialisme.

ACTUELE VACATURES

14 maa 2017

.NET Ontwikkelaar
Overzicht vacatures