Hypotheekacceptant bij Totality: alles wat je moet weten

Totality voorziet opdrachtgevers in de bancaire sector via detachering van de beste professionals voor hun opdrachten. Dit doet Totality op ieder ervaringsniveau binnen het particuliere en zakelijke domein (bijvoorbeeld op de afdelingen: private banking, hypotheken, CDD en verzekeringen). Hier valt Hypotheekacceptant natuurlijk ook onder. Maar wat doet een Hypotheekacceptant precies? Lees hier meer over wat deze functie precies inhoudt.


Wat is een Hypotheekacceptant?

Tijdens het proces van hypotheekverstrekking heeft een Hypotheekacceptant een belangrijke rol. Als Hypotheekacceptant behandel je namelijk de binnengekomen hypotheek- en verzekeringsaanvragen. Maar, als acceptant ben je niet alleen maar hypotheek- en verzekeringsaanvragen aan het beoordelen. Binnen de functie zijn er een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent voordat de eindbeslissing wordt gemaakt, waaronder:

  • Het analyseren, beoordelen en controleren van hypotheekdossiers;
  • Het beoordelen en verwerken van hypotheekaanvragen die door de adviseurs worden ingediend;
  • Het zelfstandig flatteren van aanvragen en eventuele afwijzingen motiveren;
  • Het onderhouden van een goede relatie met de adviseurs;
  • Het zorgen voor een efficiënte verwerking en afhandeling van hypotheekdossiers.

Bij Totality word je uiteraard uitstekend voorbereid. Ontdek alle ins en outs over deze rol via: Hypotheekacceptant


Salaris

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat je uiteindelijk zou kunnen verdienen. Voor de functie Hypotheekacceptant is een MBO4-diploma en minimaal 1 jaar werkervaring vereist, waardoor er ook een mooi salaris tegenover staat.


Wat is het salaris van een Hypotheekacceptant?


Hypotheekacceptant: Tussen €2.944,- en €4.205,- bruto op basis van een 36-urige werkweek.Bij Totality komen hier natuurlijk nog wat voordelen bij:

  • 25 vakantiedagen;
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, pensioenregeling, thuiswerkmogelijkheden, een persoonlijke Relatiemanager én toegang tot de Totality Academy waarmee je onbeperkt (vakinhoudelijke) opleidingen en trainingen bij ons kan volgen;
  • Uitdagende opdrachten bij de grotere namen in de bancaire sector;
  • Gezellige medewerkersbijeenkomsten met je Totality-collega’s.


Tot slot, ben je bij Totality niet zomaar een medewerker, maar onderdeel van een team dat gespecialiseerd is in detachering binnen de bancaire sector. Wij geloven in het investeren in jouw ontwikkeling. Met onze Totality Academy heb je de mogelijkheid om onbeperkt cursussen en trainingen te volgen, zowel binnen als buiten jouw vakgebied. Ons uitgebreide netwerk biedt jou volop kansen om jouw competenties in te zetten bij uitdagende opdrachten en opdrachtgevers. Door onze omvang kunnen wij een persoonlijke aanpak garanderen waarmee we jou de beste begeleiding kunnen bieden. Bij Totality staan korte lijn en veel oprechte aandacht centraal. Daarnaast bieden we verschillende contractvormen aan die passen bij jouw wensen en behoeften.