Detachering: ontdek de voordelen!

Ben jij nieuwsgierig welke kansen en voordelen werken als gedetacheerde binnen de bancaire sector met zich meebrengt? Er zijn veel redenen waarom detachering interessant kan zijn voor jou als werkzoekende (young)professional! In dit blog van Totality worden de belangrijkste voordelen van detachering binnen de banking sector met je doorgenomen, waardoor jij als toekomstig bancair talent een compleet beeld krijgt bij deze werkvorm en wat voor positiefs dit kan toevoegen binnen je loopbaan, ontdek de nieuwe mogelijkheden die jouw professionele ontwikkeling op diverse vlakken kunnen bevorderen!

 

Een berg ervaring

Een van de belangrijkste pluspunten van werken als gedetacheerde binnen het Totality is dat je de mogelijkheid krijgt om veel ervaring op te doen, je krijgt een kijkje in verschillende keukens binnen de banking sector. Je doet snel ervaring op bij verschillende opdrachtgevers, omdat je bij diverse bedrijven en projecten binnen de sector aan de slag gaat voor uiteenlopende projecten.

Je werkzaamheden en posities binnen de branche wisselen regelmatig, dit houdt je geprikkeld en geeft je daarnaast ook de mogelijkheid een groot netwerk op te bouwen omdat je collega’s ook wisselend zijn. Doordat je kennis maakt met verschillende organisaties (o.a. Rabobank en ABN Amro) en projecten, geef je jouw carrière een kickstart. Zo leer je jezelf sneller aan te passen en doe je nieuwe ervaringen op uit elke opdracht.

De diversiteit in opdrachten die detacheren via Totality jou als professional biedt geeft je ook de mogelijkheid om jezelf binnen de sector te leren kennen. Welke aspecten van banking vind jij nou echt leuk? En welke onderdelen liggen je juist niet - valt hier aan te werken binnen de Totality Academy of is het een onderdeel dat we absoluut willen vermijden in toekomstige opdrachten? Je kunt gedurende je tijd als gedetacheerde bij Totality erachter komen dat jouw hart sneller gaat kloppen van risicomanagement of dat je juist uitblinkt in klantrelatiebeheer. Kortom: werken als gedetacheerde geeft jou de mogelijkheid om je passie binnen de bancaire sector te ontdekken en je hierin verder te ontwikkelen en specialiseren.

Wist je dat je als gedetacheerde over het algemeen een hoger salaris verdient dan dat van medewerkers in vaste dienst? Dat is pas aantrekkelijk!

 

Een breed professioneel netwerk

Je kennis binnen de bancaire sector wordt niet alleen verbreed wanneer je als detacheerder aan de slag gaat bij Totality, ook je professionele netwerk krijgt een fikse voorsprong. Doordat je (interim) werkt bij verschillende opdrachtgevers en binnen uiteenlopende projecten ontmoet je dagelijks nieuwe professionals, die in de toekomst deuren kunnen openen naar eindeloze mogelijkheden om stappen te maken binnen jouw carrière!
Naast de collega's die je ontmoet tijdens je projecten bij externe opdrachtgevers, bouw je ook relaties op met het hechte team van Totality en andere gedetacheerden die tot onze club behoren. Met deze collega's kom je in aanraking tijdens de projecten en in-house evenementen. Deze relaties kunnen in de toekomst leiden tot nieuwe kansen en te gekke projecten. Vanuit Totality krijg je als gedetacheerde geregeld de mogelijkheid om collega's te ontmoeten en te sparren over het werk binnen de sector.


Balans is de sleutel tot succes

Dankzij de flexibiliteit tussen en tijdens opdrachten die je krijgt wanneer je als gedetacheerde werkt, kun je de uren waarin jij bezig bent met je opdracht of project naar eigen wens inrichten. Een prettige werk-privé balans is belangrijk voor jou als gelukkige en productieve werknemer. Detachering biedt de mogelijkheid voor professionals om deze balans te waarborgen, naar eigen voorkeur. De relatiemanager die jou vanuit Totality ondersteuning biedt, zorgt ervoor dat de persoonlijke coaching haarfijn aansluit op jouw ambities en behoeften - op korte en lange termijn. Bij Totality geloven we in maatwerk, voor de gedetacheerde en voor de opdrachtgever.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek detachering via Totality of neem direct contact op met een van onze experts bij eventuele vragen!

Als gedetacheerde via Totality krijg je de mogelijkheid om tijd vrij te maken voor je gezinsleven, hobby’s of persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het in veel gevallen zelfs mogelijk om thuis of remote te werken aan een opdracht. Wanneer jouw werk en privéleven in balans zijn heeft dit niet alleen een positief effect op je humeur en gezondheid, maar ook op je prestaties op de werkvloer! Voor alle betrokkenen brengt deze extra aandacht voor jezelf enkel voordelen met zich mee.
Bang dat detacheren onzekerheid met zich meebrengt, bijvoorbeeld omtrent je maandelijkse salaris? Geen zorgen! Bij Totality krijg je iedere maand jouw salaris uitbetaald - ook wanneer je op dat moment geen project hebt.

 

Investeren in jezelf

Wanneer je voor Totality kiest, dan kies je voor uitdagende opdrachten, projecten, opleidingen en cursussen die je zullen blijven prikkelen! Daarnaast kies je voor detachering op maat, door de persoonlijke begeleiding van jouw relatiemanager. Geen ervaring? Geen probleem! Zelfs als junior, medior en senior kun je aan de slag bij Totality.

Bij Totality geven we je namelijk ruimte om te investeren in jezelf, door het aanbieden van exclusieve trainingen en certificaten die jouw carrière een vliegende start geven. De Totality Academy biedt altijd een passende opleiding voor elk moment in jouw carrière. Wij voorzien onze gedetacheerden met een ongelimiteerd studiebudget, hiermee kan je jouw positie binnen de bancaire sector continu versterken!

De mogelijkheid om toegang te krijgen tot een ongelimiteerd studiebudget is een uniek voordeel van detachering bij Totality. Je krijgt bij Totality de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen. Het behalen van relevante certificaten en het volgen van waardevolle trainingen vergroot niet alleen je kennis, maar ook je aantrekkelijkheid voor potentiële werkgevers.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek meer over de Totality Academy en de diverse mogelijkheden!

 

Detachering bij Totality

Onze missie is om de verbinding te leggen tussen het talent van vandaag en de professionals van morgen voor onze opdrachtgevers in banking.
Detachering biedt een groot aantal voordelen die jouw carrière een boost kunnen geven, of je nu start als young professional binnen de bancaire sector of al een aantal jaren ervaring hebt. De diversiteit in ervaring, de mogelijkheid om je netwerk te vergroten, de flexibiliteit en de mogelijkheid om te blijven investeren in je persoonlijke ontwikkeling maken detachering bij Totality een aantrekkelijke optie!

Wil je meer weten over ons en de aanvragen die wij zoal hebben liggen? Neem dan eens een kijkje op onze vacature pagina. Hier staan echter bij lange na niet alle aanvragen op. Voor meer informatie kan je contact opnemen met team recruitment (of Chantal, ‘onze matcher’, een berichtje sturen om zo met elkaar in contact te komen).