Totality bestaat 25 jaar!

Hoera! Al 25 jaar zijn we specialist in bancaire detachering. We kijken terug op veel mooie momenten, bijvoorbeeld het starten van nieuwe vestigingen, het toetreden van Robbert de Groot als partner, het winnen van accreditaties bij bancaire opdrachtgevers maar ook verschillende FD Gazellen, het maken van de keuze voor één bancair specialisme en het behalen van de magische grens van 100 fantastische Totality-collega's. En we zijn nog lang niet klaar!

Niet met het bijstaan van collega’s bij de ontwikkeling van hun carrière, het verwelkomen van nieuw talent, ons inzetten voor verschillende mooie goede doelen en het hopelijk mogen blijven winnen van mooie prijzen en aanbestedingen. Mogelijk gemaakt door de inspanningen van onze fantastische medewerkers en relaties! Hieronder delen we in ieder geval 10 van deze mooie hoogtepunten uit het 25-jarig bestaan van Totality:


1. Oprichting van Totality Informatisering B.V.
In 1998 werd het bedrijf 'Totality Informatisering B.V.' opgericht door Bart den Hartogh en Gert Evertse. Het bedrijf was een landelijk opererend intermediair, werkend vanuit Zwolle en gericht op IT en finance professionals.

2. Oprichting van Totality Recruiting Services BV
In 2000 besloten we ons te richten op het leveren van wervingsdiensten voor onze opdrachtgevers

3. Openen tweede vestiging
In 2004 vond er door opening van een tweede vestiging in ’s-Hertogenbosch uitbreiding plaats, actief in IT, finance en engineering. De doelgroep van Totality bestond toen al uit grote accounts in de sectoren verzekeringen, banken, overheid en industrie.

4. Toetreden Robbert de Groot als partner
In 2010 is Robbert de Groot als partner toegetreden. Met zijn komst richtte Totality zich meer op IT en banking, wat resulteerde in meer efficiëntie en een sterke groei van het personeelsbestand.

5. Accreditatie bancaire opdrachtgever
Per 1 januari 2012 is Totality geaccrediteerd door de Rabobank. Dit geeft ons het eerste recht om alle vacatures in te vullen en te bekijken.

6. Winnen van verschillende FD Gazellen
Mede dankzij de Rabobank-accreditatie won Totality de FD Gazellen in 2013, 2014, 2016, 2017 en zelfs de gouden FD-gazelle in 2013 en 2014, waarmee Totality het snelst groeiende bedrijf in de midden MKB-categorie was. Per maart 2013 verhuist Totality naar Ravenstein en vestigden we ons, heel passend, in een voormalig bankgebouw waar we tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd zijn.

7. Keuze voor specialisme in banking
Vanaf oktober 2017, na de verkoop van Totality Informatisering BV, bestaat de dienstverlening van Totality uit detacheren, met een focus op banking. Het klantenbestand van Totality bestaat uit grote accounts in de verzekerings-, bank- en overheidssector.

8. Winnende aanbestedingen
Naast het winnen van snelst groeiende bedrijf in de midden MKB-categorie in 2017 wonnen we ook een RVO-tender voor alle vier de specialistische inhuurgebieden.

9. 100 Interim professionals in dienst
In 2020 won Totality met inmiddels 100 Interim Professionals in dienst opnieuw de RVO-tender als voorkeursleverancier.

10. Opnieuw door Rabobank geaccrediteerd
In november 2022 zijn we wederom door Rabobank geaccrediteerd. Totality heeft in 2022 veel aandacht besteed aan werving en selectie, met als resultaat een uitstekende uitgangspositie voor de toekomst. Ons doel is om in 2025 uitgegroeid te zijn naar 150 Interim Professionals. Een nieuw hoogtepunt waar we uiteraard enthousiast mee aan de slag zijn gegaan!