Totality gaat elektrisch rijden!

Afgelopen maand zijn er drie volledig elektrische auto’s in gebruik genomen door Totality. Met de komst van de Volkswagen ID3 zet Totality een belangrijke stap naar elektrificatie.
Totality | careers in banking is dé specialist in detachering binnen de bancaire sector. Met ruim 100 professionals maakt Totality het verschil in de bancaire sector. Professionals voeren uitdagende opdrachten uit bij verschillende opdrachtgevers zoals Rabobank, ABN AMRO Bank en Triodos Bank.

Met al die professionals in huis is het wagenpark van Totality in tien jaar tijd flink gegroeid. Afgelopen maand zijn er, in samenwerking met Autolease Midden Nederland en De Waal Autogroep, drie Volkswagens ID.3 aan het wagenpark toegevoegd. Met de komst van deze volledig elektrische auto’s zet Totality een stap in de groene richting, waar we heel trots op zijn!

De Volkswagen ID.3 sprak Totality vanaf het begin al aan. “Het is een innovatieve en schone auto met een zeer mooi design en goede techniek,” stelt directeur Robbert de Groot. Daarnaast profiteren de professionals van (maar) 8% bijtelling door de snelle levering van de auto’s.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijke doelstelling voor Totality. Dat zorgde voor een extra motivatie om geleidelijk over te stappen naar een elektrisch wagenpark. “De overheid maakt elektrisch rijden alsmaar aantrekkelijker. Het laadnetwerk wordt steeds beter, het aanbod elektrische auto’s groeit en de overheid heeft verschillende subsidies en regelingen voor ondernemers om het fiscaal aantrekkelijk te maken,” legt leaseadviseur Gerwin Verkerk bij Autolease Midden Nederland uit. “En voor ons als Totality is de stap naar elektrisch rijden een belangrijke stap om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Een stap waar we trots op zijn,” vertelt De Groot.