Totality opnieuw voorkeursleverancier voor RVO

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) hebben na een Europese aanbesteding vijf partijen, waaronder Totality | careers in banking, geselecteerd als voorkeursleveranciers of preferred suppliers voor de inhuur van financieringsexperts.

Ze werden gekozen uit een longlist van partijen op basis van de kwaliteit en het trackrecord van hun dienstverlening (weging van 70%) en prijs (weging van 30%). Totality was de afgelopen jaren al een voorkeursleverancier van RVO.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft als doelstelling Nederlandse ondernemers te ondersteunen bij hun internationale groeiambities. Naast het beschikbaar stellen van financieringsregelingen levert de RVO ook een bijdrage aan het vinden van zakenpartners, kennis en het helpen bij voldoen aan wet- en regelgeving.

Totality gaat RVO de komende twee jaar (met opties tot verlenging tot maximaal vier jaar) ondersteunen met de uitvoering van kennisintensieve financieringsregelingen ten behoeve van een innovatieve en gezonde economische ontwikkeling. Te denken valt aan regelingen zoals subsidies, fiscale compensaties, het geven van leningen en risicokapitaal aan ondernemers en het verstrekken van garanties aan banken en andere (alternatieve) financiers.