Totality steunt ook in 2020 Hulphond Nederland!

Totality steunt ieder jaar een goed doel. In 2019 was dat Hulphond Nederland. Daarom hebben zij in november aan onze Interim Professionals een demonstratie verzorgd. Jelske liet zien hoe ‘haar’ Vita haar in haar dagelijks leven bijstaat en ze op die manier haar vrijheid weer heeft teruggekregen. Mede door deze demonstratie waren wij ervan overtuigd dat we nog niet klaar zijn met onze sponsoring aan Hulphond Nederland. Daarom hebben we besloten om ook in 2020 dit goede doel weer een warm hart toe te dragen.

Hulphond Nederland heeft de ambitie om zoveel mogelijk mensen met een fysieke of therapeutische hulpvraag te helpen met de inzet van een hulphond. Door het vergroten van hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid wil de stichting hen een nieuw en blijvend perspectief bieden. Hulphond Nederland is verantwoordelijk voor het totale opleidings- en begeleidingsproces van hulphonden en cliënten.

Activiteiten
De opleiding van hulphonden voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS) het verzorgen van therapie- en coachingsessies met de inzet van hulphonden en paarden voor jongeren met gedrags- of psychische problemen, ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD of autisme en (licht) verstandelijke beperkingen het begeleiden en faciliteren van onderzoek naar de opleiding en inzet van hulphonden

Wil je meer informatie? Of wil je de stichting ook steunen? Bekijk dan de brochure van Hulphond Nederland.