Traineeship detachering bij Totality

Wanneer je na jaren in de studiebanken klaar bent met afstuderen breekt voor veel young professionals al gauw een nieuw hoofdstuk aan. Er zijn verschillende keuzes die je moet gaan maken, maar wat is voor jou de juiste? Sommige vers afgestudeerden gaan aan de slag bij hun stage of kiezen ervoor om verder te studeren. Anderen gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging in een voor hen nog onbekende branche. Wanneer je graag wilt gaan werken maar nog niet helemaal uitgeleerd bent, is een traineeship misschien wel wat voor jou!

Je krijgt als afgestudeerde bij een traineeship in detachering een waardevolle kans om te werken aan je vaardigheden, werkervaring op te doen en jezelf te ontdekken binnen verschillende takken van een bedrijf. In dit blog van Totality nemen we de voordelen van een traineeship in detachering bij Totality met je door. Ben je op zoek naar een leerzame en veelzijdige eerste stap binnen de arbeidsmarkt? Lees dan snel verder!


Wat is een traineeship binnen detachering?

Tijdens een traineeship binnen detachering krijg je als recent afgestudeerde de kans op te werken voor verschillende opdrachtgevers. De traineeship volg je via Totality, wij zijn een detacheringsbureau actief in de bancaire sector. Binnen de traineeship werk je aan toffe opdrachten bij grote banken in Nederland, denk hierbij aan: Rabobank, Triodos Bank of ABN AMRO. Tijdens dit traineeship sta je onder (vast) contract bij Totality en word je ingezet bij deze banken om verschillende taken of projecten uit te voeren voor een bepaalde periode. Je krijgt dus de mogelijkheid om veel ervaring op te doen, te proeven van uiteenlopende bedrijfsculturen en jezelf professioneel te ontwikkelen binnen de sector!

Nieuwsgierig naar de voordelen van een traineeship binnen detachering? Wij sommen ze voor je op!

Werkervaring: tijdens jouw tijd als trainee bij Totality word je bij verschillende partners geplaatst, om uiteenlopende taken uit te voeren en mee te werken aan projecten. Je krijgt een kijkje in de keuken van grote spelers binnen de bancaire sector en kunt onderzoeken welke soort functie het dichtst bij jou, je interesses en vaardigheden past.
Flexibiliteit: naast dat je de skills flexibiliteit en aanpassingsvermogen snel op zal pikken wanneer je werkzaam bent als trainee binnen detachering, zul je je door de wisselende opdrachten en projecten niet snel vervelen en geprikkeld blijven.
Maatwerk begeleiding: de coaches bij Totality staan iedere dag weer klaar om jou te begeleiden gedurende jouw traineeship. Naast de persoonlijke begeleiding krijg je ook de mogelijkheid om relevante opleidingen en trainingen te volgen. Jij hoeft je dus enkel te focussen op het verbeteren van je skills en het opdoen van werkervaring.
Professioneel netwerk: je werkt als trainee bij Totality voor verschillende grote opdrachtgevers. Door de wisselende projecten en opdrachten ontmoet je veel knappe koppen binnen de branche. Dit geeft jou in de toekomst al een streepje voor: jouw naam kennen ze al!
Loopbaanperspectief: als trainee sta jij onder (vast) contract bij Totality, dit geeft jou tijdens en na je traineeship extra zekerheid - we kunnen je namelijk aaneengesloten bij onze opdrachtgevers plaatsen. Bij Totality krijg je ook wanneer er niet direct een nieuwe opdracht voor je beschikbaar is gewoon doorbetaald.


Werken bij Totality

Wanneer je aan de slag gaat als trainee bij Totality krijg je de mogelijkheid tot een veelzijdige start binnen de bancaire sector! Naast de kans om kennis te maken met verschillende grote opdrachtgevers en professionals binnen de sector, zul je diverse werkervaring opdoen en nieuwe skills ontwikkelen die nuttig zijn binnen jouw carrière in banking!

Ben jij vers afgestudeerd en op zoek naar een veelzijdige uitdaging? Neem dan een kijkje op onze pagina vacatures of ga het gesprek aan met een van onze Talent Specialisten voor het bespreken van de mogelijkheden! Het kan de sleutel zijn tot het ontdekken van jouw potentieel en het bouwen aan een succesvolle loopbaan!