Video: 25 jaar Totality!

Op 24 november 2023 hebben wij, Totality, met trots ons 25-jarig jubileum gevierd met een geslaagd Roaring Twenties feest in het prachtige Kasteel Woerden. Deze bijzondere gelegenheid bracht onze gewaardeerde collega's en relaties samen.

Een terugblik op 25 jaar Totality

Samen hebben wij de afgelopen 25 jaar een opmerkelijke stempel gedrukt op de wereld van detachering binnen de bankensector. Het is onze toewijding aan kwaliteit en onze inzet voor het overtreffen van verwachtingen die ons hebben geleid tot waar we vandaag staan. Tijdens het jubileumfeest hebben we samen teruggeblikt op onze successen, uitdagingen en de onmisbare rol van onze collega's binnen de organisatie. 

Een nacht van glamour en stijl in het Kasteel Woerden

Het prachtige Kasteel Woerden werd het toneel van een betoverende avond vol glamour en stijl. We hebben een geslaagd Roaring Twenties themafeest gehad met mooie jazzmuziek, schitterende outfits en spannende roulette tafels.

Op naar de volgende 25 jaar!

We willen graag onze dank uitspreken aan alle collega's en relaties die hebben bijgedragen aan ons succes over de afgelopen 25 jaar. We kijken uit naar een toekomst vol gezamenlijk succes.


Heb je ons feest helaas niet kunnen bijwonen of wil je de sfeer opnieuw beleven? Bekijk dan zeker de video!