Young Talent Program: join our team!

Hey starter! Salaris ontvangen terwijl je thuis aan het leren bent? Dat is mogelijk met het Young Talent Program van Totality! In slechts twee maanden tijd word je klaargestoomd voor een carrière in de uitdagende wereld van banking. Dit programma is jouw springplank naar het begin van een veelbelovende carrière!

Het Young Talent Program van Totality biedt een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je carrière een boost te geven. Tijdens deze twee maanden krijg je niet alleen de kans te werken aan 2 Wft's en cursussen, maar ontvang je ook een salaris, waardoor je financieel stabiel blijft terwijl je werkt aan je toekomst! Ontdek de voordelen!

Wat zijn jouw voordelen?

✓ Zekerheid, na twee maanden thuis leren (betaald!) ontvang je een vast contract bij Totality

✓ Coaching & begeleiding, je staat er niet alleen voor want onze Relatiemanagers Eva, Mark en Chantal zijn er voor je.

✓ Een NS-Business Card ontvang je direct zodra je start met leren. Reis er lekker op los!

✓ Hele dagen leren heb je al genoeg gedaan de afgelopen jaren. Zin in een social talk? Bellen, appen en Teams-meetings inschieten vinden wij gezellig, maar nog leuker als je mee luncht of collega's ontmoet op kantoor. En oja.. vergeet je studieboeken niet 😉

✓ Een kijkje in de keuken bij de grotere opdrachtgevers in banking in Nederland. Doordat de opdrachten die je na deze twee maanden uit gaat voeren tijdelijk zijn, krijg je een goed beeld van verschillende bedrijfsculturen, maar ook van functies die bij jou passen. Spreekt het zakelijke domein jou aan of ga je toch liever met particuliere klanten aan de slag?

Ontdek het verschil tussen een Traineeship en het Young Talent Program via: Finance Traineeship: van starter tot financieel expert met Totality.

Nieuwsgierig geworden naar het Young Talent Program? Op deze pagina lees je alles over het programma. Of neem contact op met ons team Recruitment en we geven je alle ins & outs!