Facebook
LinkedIn
Instagram
Terug

 

Borrels voor Young Professionals, meld je aan!

Borrels voor Young Professionals, meld je aan!

22 maa 2019

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil jij een uitdagende opdracht uitvoeren voor de grotere namen binnen de banken- en verzekeringswereld? Terwijl je ondertussen alle vakgerichte opleidingen behaalt en on-the-job wordt bijgestaan door een persoonlijke coach?

 

Kom dan naar één van de borrels die wij op verschillende locaties organiseren, op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019, en laat je inspireren én informeren tijdens de speeddates. Wellicht weet jij aan het einde van de borrel of wij samen een match zijn en je een passend voorstel kunnen doen!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een detacheerder in de financiële dienstverlening, wat inhoudt dat wij afgestudeerde professionals door middel van uitdagende opdrachten verbinden met de grotere opdrachtgevers binnen de banken- en verzekeringswereld. Denk hierbij aan Rabobank, ABN Amro, Univé, Triodos of Obvion. We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die bijna klaar zijn met hun studie, of die net zijn afgestudeerd, en geïnteresseerd zijn in een leuke en uitdagende baan binnen de financiële dienstverlening.

 

What's in it for me?
Tijdens deze borrel kom je te weten wat we voor jou kunnen betekenen, welke opleidingen je via ons kunt gaan volgen en nemen verschillende Young Professionals die bij ons werken je mee in hun ervaringen. Ben je geïnteresseerd geworden? Dan kunnen we gelijk door met speeddaten! Je gaat verschillende gesprekken voeren met een aantal collega's van Totality waarna we samen beslissen of er een 'match' is, en als die er is kunnen we je aan het einde van de avond laten weten of je een voorstel van ons kunt verwachten!

 

Maandag 15 april: Eindhoven

Dinsdag 16 april: Utrecht
Woensdag 17 april: Zwolle

 

Details over de locaties zijn nog niet bekend; dit hangt af van het aantal aanmeldingen. Nadere info volgt.

 

Hebben we je interesse gewekt en wil je aanwezig zijn bij één van de bovenstaande borrels? Meld jezelf aan via het formulier hieronder. We sturen je vervolgens meer info toe.

 

P.s. Voor alle Champions League-liefhebbers; we zorgen ervoor dat je niets mist en live voetbal kunt kijken. Wil je toch op tijd thuis zijn? Laat het ons weten, dan zorgen we ervoor dat jouw eventuele speeddates voor die tijd klaar zijn.

 

<widget><id>3</id><onload>onLoadForm</onload></widget>