Facebook
LinkedIn
Instagram
Terug

 

ICT Careers programma nu live !

ICT Careers programma nu live !

22 okt 2012

 

Het ICT Careers programma is helemaal gericht op competentie en loopbaanontwikkeling. Vanuit het Careers programma heb je de beschikking over een groot aantal services. Deze services focussen op de aspecten kennis, houding en gedrag, opdrachten en begeleiding en advies.

 

Ons team van ervaren, ambitieuze consultants coaches, begeleiden en adviseren je op maat. Wij spijkeren aan je kennis, werken aan je houding en gedrag, plannen je loopbaan en inventariseren geschikte opdrachten. Met waardevolle opleidingen en trainingen, boeiende seminars en interessante netwerk avonden. Maar ook met financiële planning, administratie, CV optimalisatie en allerlei slimme adviezen.

Voor het ICT Careers programma zijn wij een partnership aangegaan met een aantal nauwkeurig geselecteerde partners. Stuk voor stuk sterke partners met specifieke kennis en expertise in combinatie met een flinke dosis enthousiasme en passie.

 

Via persoonlijke gesprekken, onze website www.totality.nl , Linked in, Twitter en email zullen we je continu op de hoogte houden over het actuele ICT Careers programma aanbod.

 

Wil je nu al meer weten over ons Careers programma neem dan zo snel mogelijk contact op met onze vestiging in Zwolle.