Facebook
LinkedIn
Instagram
Terug

 

LANCERING Totality | Careers

LANCERING Totality | Careers

04 sep 2012

'S-HERTOGENBOSCH / ZWOLLE - September 2012. Totality is sinds 1997 één van de grootste toeleveranciers van Interim Professionals binnen de ICT, Finance, Banking en Engineering sector. Met hoge ambities richt men zich op toonaangevende opdrachtgevers. Vandaag presenteert het bedrijf een nieuwe huisstijl en een eenduidige aanpak voor hun ambitieuze doelstellingen; Totality | Careers.

 

Ambitieus én stijlvol

Totality legt de lat hoog: voor zichzelf, haar opdrachtgevers én haar kandidaten. Daarmee heeft het bedrijf een onderscheidende positie weten te bereiken in de markt van (project)detachering en werving & selectie. Om deze unieke positie te versterken lanceert Totality een huisstijl die naadloos aansluit op deze unieke kwaliteiten. Binnen deze huisstijl herkent men de kernwaarden van Totality: een talentvolle, kwalitatieve en ambitieuze organisatie. Het team van specialisten staat in Zwolle en 's-Hertogenbosch startklaar voor het begeleiden, opleiden en adviseren van talentvolle professionals en slimme opdrachtgevers.

 

Kristalheldere aanpak

Duidelijke taal, heldere doelstellingen. Daarmee bereikt Totality mooie resultaten. Totality biedt geen loze beloften, hier wordt hard gewerkt aan gedegen carrières van professionals. Vanaf heden gebeurt dit volgens een unieke aanpak: Totality Careers. Bij Careers staat de Interim Professional als mens centraal: Careers focust op zijn of haar wensen. Daarbij kijkt men verder dan alleen het CV of karaktereigenschappen. Totality zoomt in op drijfveren, passie en dromen. Hiermee sluit Totality carrières precies aan op de wensen en eisen van elk talent.

Momenteel maken ruim 400 professionals carrière bij Totality. Daarmee bedient Totality grotere opdrachtgevers binnen het bank- en verzekeringswezen, overheidsinstellingen en technische bedrijven. Sterker nog: Totality is inmiddels Preferred Supplier voor tal van gerenommeerde bedrijven in Nederland zoals o.a. Rabobank, Univé, VGZ, ASML, DUO.