Facebook
LinkedIn
Instagram
Terug

 

Totality neemt Legiteam over

Totality neemt Legiteam over

01 nov 2011

Per 26 oktober heeft Totality het bancaire team van Legiteam overgenomen.

 

Met deze overname ontstaat één van de grotere spelers in detachering voor bancaire professionals met meer dan 125 medewerkers.

 

Huidige positie Totality biedt detachering, contracting en werving & selectie aan in de gebieden ICT, Finance, Banking, Engineering en Projectmanagement. Met haar huidige klanten en medewerkers is Totality goed gepositioneerd om grotere accounts binnen het bank- en verzekeringswezen, overheidsinstellingen en technische bedrijven uitstekend te bedienen. Totality is momenteel Preferred Intermediair voor tal van gerenommeerde opdrachtgevers. De kern van het bedrijf is het beste te omschrijven als "duidelijke taal in korte lijnen".

 

Strategie Totality Banking streeft er onder andere naar de komende jaren een leidende rol te spelen in de consolidatieslag voor leveranciers van flexibel personeel bij banken, die momenteel gaande is. De contacten met Legiteam zijn dan ook gelegd vanuit het huidige werkveld en sluiten voor beide organisaties aan op de gekozen strategie. Met deze overname maakt Totality een stap die haar over een paar jaar in staat moet stellen om één van de strategische partners in bank- en verzekeringswezen in Nederland te worden.

 

Impact voor (toekomstige) klanten Totality neemt alle huidige contracten met klanten, medewerkers en leveranciers over. Zowel klanten als leveranciers ontvangen binnenkort een update van de processtappen die Totality voor integratie van deze activiteiten van Legiteam in haar huidige portfolio zal maken.