Facebook
LinkedIn
Instagram
Terug

 

Totality steunt Spieren voor Spieren

Totality steunt Spieren voor Spieren

26 jul 2018

Totality steunt Spieren voor Spieren

Totality steunt ieder jaar een goed doel. Afgelopen jaar was dat Make-a-Wish en dit jaar is dat Spieren voor Spieren. Ieder kind heeft recht om lekker (buiten) te kunnen spelen en te sporten. Door onze bijdrage kunnen we kinderen weer laten ervaren om weer lekker te kunnen spelen. Naast de financiele bijdrage zullen we ook op totennisy en andere activiteiten organiseren om geld in te zamelen. Benieuwd naar wat jij kan doen?
https://www.spierenvoorspieren.nl/wat-kun-jij-doen/

 

Wat doet Spieren voor Spieren?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo'n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

 

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.