Facebook
LinkedIn
Instagram
Terug

 

Totality werkt mee aan morgen als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

Totality werkt mee aan morgen als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

14 okt 2015

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar zijn dat ruim 100.000 mensen. Dat zijn 12 mensen per uur... en dus veel te veel. Jaarlijks sterven er bijna 44.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.
Daarom werkt Totality mee aan morgen als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding.

 

Totality deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt Totality als Zakenvriend bij om dit waar te maken.

 

Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen. Zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld. Door onderzoek worden de vooruitzichten van de patiënt met kanker verbeterd en het risico op kanker beperkt.

 

ZAKENVRIEND VAN KWF KANKERBESTRIJDING
Als Zakenvriend helpt Totality kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.


Werk mee aan morgen
Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding: www.kwf.nl/bedrijven