Facebook
LinkedIn
Instagram
Terug

 

Totality wint GOUDEN FD GAZELLEN 2013!

Totality wint GOUDEN FD GAZELLEN 2013!

08 dec 2013

 Totality | Careers wint Gouden FD Gazellen.
Afgelopen week heeft Totality de GOUDEN FD Gazellen Award gewonnen! Hierop zijn wij trots omdat wij als de snelst groeiende organisatie zijn gekenmerkt van Noord-Nederland. 

 

Prachtige groei

We hebben dit met zijn allen bereikt! Onze interne en externe medewerkers hebben in een uitermate turbulente tijd het niveau en de kwaliteit hoog gehouden. Door lef te tonen in een tijd van krimp hebben wij een prachtige groei gerealiseerd. Ik wil daarvoor ook iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen” aldus een trotse directeur Robbert de Groot.
De uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel vond plaats op het terrein van fieldmarketeer Hamilton Bright in Sneek. 

 

Wat is FD Gazellen 2013
 Jaarlijks reiken Het Financieele Dagblad, Graydon en ABN AMRO de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In 2013 worden de FD Gazellen voor de 10e keer uitgereikt. Om als FD Gazelle in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. 

Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven zijn opgenomen. De snelste groeiers per omzetklasse en provincie worden beloond met de Gouden FD Gazellen.

 

 

Lees meer op: www.fd.nl/events/fdgazellen