Junior | 0-2 jaar werkervaring

Je staat op het punt om je financiële carrière vorm te geven. Je bent net afgestudeerd, of je hebt een korte tijd in een financiële functie gewerkt. Maar waar wil je echt naartoe?  
Hoe ziet het Young Professional-traject bij Totality eruit? In deze video vertellen twee Totality-medewerkers er meer over. De video is opgenomen bij een event die georganiseerd is voor alle Totality-professionals.

Spreekt het je aan om voor verschillende opdrachtgevers in het bankwezen te werken? En ondertussen alle vakinhoudelijke opleidingen te volgen en on-the-job te worden gecoacht?  

Young Professional?

Geef jouw carrière in banking een kickstart!

Ben jij (bijna) afgestudeerd en klaar om je financiële carrière vorm te geven? Dat kan met het Young Professional-traject van Totality waarbij je ervaring op gaat doen door uitdagende opdrachten uit te voeren bij de grotere banken in Nederland. Binnen een aantal maanden weet jij waar je krachten liggen, heb je je opleidingen zoals je WFT’s behaald en heb je een kijkje kunnen nemen in de keuken van grote namen in de financiële dienstverlening. Kortom; je hebt je financiële carrière een echte kickstart gegeven en daarom is Totality voor jou de juiste keuze.

Met dit traineeship geeft Totality jou de kans om in verschillende functies aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers (denk aan Rabobank, ABN AMRO Bank N.V. en Triodos Bank), opleidingen te volgen, een netwerk op te bouwen én gecoacht te worden door je eigen Relatiemanager. Zo groei je binnen enkele maanden door naar Interim Professional en ligt er een mooie carrière voor je vol uitdagende opdrachten, bijvoorbeeld als CDD Analist, Hypotheekadviseur of Accountmanager.

 

Onze junior vacatures

Vragen over jouw carrière?

Neem contact met ons op!