• Opdrachtgevers

    Extra capaciteit nodig voor een project? Of heb je behoefte aan tijdelijke invulling van een vacature? Dan is detachering via Totality de juiste keuze.

    De beste professionals

    Direct tot jouw beschikking

Detachering is dé oplossing voor bedrijven in de bancaire sector die snel de juiste kennis op het juiste moment willen inhuren. Zij moeten snel kunnen schakelen met de wetgeving die momenteel geldt en aan verandering onderhevig is. Dit zorgt voor grote gevolgen in de personeelsbehoefte in deze sector. 

Voor elk specialisme een Totality-professional

Wij helpen je aan de beste professionals. Allen zijn ze minimaal HBO-afgestudeerd en gecertificeerd; van onze Young Professionals met frisse kijk op de zaken tot onze Senior Professionals met jarenlange ervaring en expertise. Extra capaciteit nodig voor een project? Of heb je behoefte aan tijdelijke invulling van een vacature? Dan is detachering via Totality de juiste keuze.

Al jaren verzorgt Totality de tijdelijke capaciteitsbehoefte bij onze opdrachtgevers in banking. Dit doen wij op alle mogelijke functies in de financiële dienstverlening, op ieder ervaringsniveau: bijvoorbeeld binnen het particuliere en zakelijke domein, private banking, hypotheken, CDD en verzekeringen.

Waarom een professional inhuren via Totality?

Een vertrouwensband onderhouden met jou als opdrachtgever vinden wij belangrijk. Zowel voor ons onderling als voor de professional die we beschikbaar stellen; een goede relatie hebben we hoog in het vaandel staan.  

Certificering
Wij detacheren bancaire professionals die allen voldoen aan de laatste WFT-certificering.
Talentvolle professionals
Talentvolle professionals die een échte toevoeging leveren binnen het team én die direct beschikbaar zijn.
Resultaatgericht
Bij Totality gelden korte lijnen waardoor wij snel handelen op jouw vraag en een match kunnen realiseren.
Kennis & Focus
Diepgaande kennis van de markt, trends en ontwikkelingen en daardoor kunnen wij proactief kansen signaleren.

Op zoek naar bancaire professionals?

Neem contact op met één van ons