• Totality als werkgever

    Ontdek jouw carrière

    Ambitie, kwaliteit, talent, kennis en passie. Dat zijn volgens ons de juiste ingrediënten voor een prachtige carrière als (Interim) Professional. 

Wij gaan voor de lange termijn

Totality | careers in banking is dé specialist in detachering binnen de bancaire sector. We stellen kwaliteit altijd voorop. Door intensieve begeleiding en de Academy zijn onze professionals altijd gecertificeerd en op de hoogte van de laatste trends binnen de financiële wereld. En die trends zijn belangrijk in de bancaire sector. Verandering in kennis, specialisme en technologie vereisen namelijk aanpassingen in talentontwikkeling, banen en educatie. 

Onze missie is om de verbinding te zijn tussen het talent van vandaag en de professionals van morgen voor onze opdrachtgevers in banking.

Kwaliteit staat voorop

Op zoek naar een professional?

Een vertrouwensband onderhouden met jou als opdrachtgever vinden wij belangrijk. Zowel voor ons onderling als voor de professional die we beschikbaar stellen: een goede relatie hebben we hoog in het vaandel staan. We willen jouw partner zijn en dat betekent dat we proactief met je meedenken en op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen.

Het Totality team

Totality Nieuws

Lees hier al onze nieuwsitems en blogs