• Totality Academy

    Ontdek jouw carrière

    Wij zorgen er met onze Academy voor dat je continu aan jezelf werkt en je vakkennis blijft bijspijkeren.  

    Altijd een passende opleiding

    Voor elk moment in jouw carrière

Als Interim Professional bij Totality beschik je over de nodige kennis en competenties die je inzet in een opdracht bij één van onze opdrachtgevers. In de financiële wereld waar wij in leven betekent dit dat je gecertificeerd moet zijn en op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarom zorgen wij er met onze Academy voor dat je continu aan jezelf werkt en je vakkennis blijft bijspijkeren. Of je nu junior, medior of senior bent, er is altijd een passende opleiding die ervoor zorgt dat je nog beter presteert.

Careers in banking

Daar staan wij voor

Jouw ontwikkeling staat bij ons écht centraal. Met de Totality Academy bieden we een breed aanbod aan opleidingen en trainingen voor onze bancaire professionals. We hebben speciale leerstraten gecreëerd waarmee je zowel jouw kennis als competenties door ontwikkelt. 
Zo word je specialist binnen jouw vakgebied.

Wil je meer informatie?

Onbeperkt ontwikkelen

Samen met Totality

Verbreed je kennis

Met de Totality Academy

Naast het verder door ontwikkelen van jouw kennis en competenties vinden we het ook belangrijk dat je jouw kennis in de breedte ontwikkelt. Waarmee je dus ook je werkplezier vergroot. Bij de Totality Academy kun je onbeperkt opleidingen en trainingen volgen op competentie- of interesseniveau, buiten je vakgebied om.

Heb je bijvoorbeeld altijd interesse gehad in fotografie, timemanagement, programmeren met HTML of in mindfullness? Met onze Totality Academy kun je ook hierin stappen zetten zodat je jezelf optimaal blijft ontwikkelen.Vragen over de Totality Academy?

Neem contact met ons op!

Eva Wennekes Relatiemanager