Facebook
LinkedIn
Instagram

totality | academy

 

Jouw carrière staat bij jouw talent en ambitie. Bij Totality Academy komt alles in beweging. Leren stopt nooit. Dag in, dag uit draait het hier om de ontwikkeling van je talent en het leren van vaardigheden en competenties.

 

WIE, WAT, WAAR?

Jouw drijfveren zetten daarbij de toon. Hoeveel wil je (en kun je) groeien? Waar ben je goed in? Hoe is je persoonlijkheid? Waar kun je (en wil je) groeien? Met onze begeleiding leer je jezelf kennen. Met die kennis wordt jouw persoonlijke ontwikkelplan (pop) opgesteld. Duidelijkheid voor nu en de toekomst.

 

SLIM WERK

Daarna stappen we over naar de praktijk. Gedurende je loopbaan zorgen wij voor uitdagende projecten/opdrachten die hierbij passen. Kortom: iedere dag leren en veel ervaring opdoen. Iedere nieuwe opdracht is een vervolgstap in het bereiken van jouw carrière doelen. Daarnaast krijg je de ruimte om gebruik te maken van het leerassortiment van de Totality Academy.

 

UP TO DATE KENNIS

Voor iedere (nieuwe) functie die je gaat vervullen is het nodig dat je bepaalde competenties ontwikkeld en je de theorie eigen maakt behorende bij deze (nieuwe) functie. Een kwestie van de juiste houding en vaardigheden en het eigen maken en updaten van kennis op diverse gebieden. Met het leerassortiment van de Totality Academy kun je jezelf verder (door) ontwikkelen als Professional. Dit biedt je de kans om te bouwen aan je eigen carrière binnen jouw sector.

 

• Opleidingstraject Zakelijk Young Professional
• Opleidingstraject MKB
• Opleidingstraject Grootzakelijk
• Doorstroomtraject Financieel Advies

 

Leren, proberen, ervaren en beleven. Met talentworkshops en leertrajecten focussen we op je ontwikkeling van specifieke vaardigheden en competenties. Ondertussen staan we middenin actuele ontwikkelingen met sessies die daar op inspelen of wettelijke certificeringen die we daar op aanpassen. Gewoon: slim.