Facebook
LinkedIn
Instagram

Doorstroomtraject Financieel Adviseur

 

Doorstromen | Ontwikkelen

Voor onze Interim Professionals die reeds meters hebben gemaakt in bijvoorbeeld de rol van Adviseur Particulieren en daardoor praktisch en theoretisch toe zijn aan een vervolgstap hebben wij het doorstroomtraject Financieel Advies ontwikkeld.

 

Met dit traject worden Interim Professionals groepsmatig theoretisch en praktisch begeleid naar de rol van volwaardig en gecertificeerd Financieel Adviseur.

 

Het traject begint met de basisbeginselen van de hypotheekmaterie en gaat uiteindelijk ook de complexe hypotheekmaterie behandelen. Deze theoretische materie zal afgewisseld worden met praktische vertalingen op gebied van systemen en gesprekstechnieken. Het traject zal worden afgesloten met een proeve van bekwaamheid.

 

Vervolgens tracht Totality Careers een praktijkvertaling te maken voor de deelnemers door passende opdrachten te faciliteren in de lijn van de ontwikkeling die de deelnemers willen maken. Met gepaste trots kunnen wij aangeven dat een flink aantal deelnemers inmiddels zijn doorgestroomd naar de afdeling Financieel Advies Particulieren.