Facebook
LinkedIn
Instagram

Nieuws

 

Netwerkborrel donderdag 1 november 2018

15 okt 2018

Op donderdagavond 1 november organiseren wij op ons kantoor in Ravenstein een netwerkborrel voor bancaire professionals waarbij het vergroten van je netwerk centraal staat. Met Vincent Smit van Promoteyournetwork als interessante spreker over het effici√ęnt inzetten van LinkedIn, zul je onder het genot van een Bossche Bol (we worden niet voor niets omschreven als een warm Brabants bad ūüėČ) ge√Įnspireerd de deur uitgaan met antwoord op vragen als: 'hoe kan ik als financieel professional LinkedIn inzetten in deze dynamische tijd?' en 'wat kan detachering voor mij(n toekomst) betekenen?'.

 

Dus, wil jij op een laagdrempelige manier sparren met financieel professionals tijdens een gezellige borrel? Of wil je met de huidige bancaire veranderingen jouw LinkedIn-netwerk met behulp van praktische tips uitbreiden? Of spreekt detachering jou aan en wil je weten wat Totality | Careers voor jou kan betekenen? Dan wil je deze borrel niet missen! Geef je contactgegevens voor vrijdag 19 oktober door via recruitment@totality.nl zodat we jou meer info kunnen sturen over de borrel!

Lees meer

Totality steunt Spieren voor Spieren

26 jul 2018

Totality steunt ieder jaar een goed doel. Afgelopen jaar was dat Make-a-Wish en dit jaar is dat Spieren voor Spieren. Ieder kind heeft recht om lekker (buiten) te kunnen spelen en te sporten. Door onze bijdrage kunnen we kinderen weer laten ervaren om weer lekker te kunnen spelen. Naast de financiele bijdrage zullen we ook op totennisy en andere activiteiten organiseren om geld in te zamelen. Benieuwd naar wat jij kan doen?

https://www.spierenvoorspieren.nl/wat-kun-jij-doen/

 

Wat doet Spieren voor Spieren?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo'n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

 

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters cre√ęren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Lees meer

Volg je ons al op Instagram?

21 jun 2018

Sinds kort hebben we onze eigen Instagram-pagina. Hierop houden we je op de hoogte van alles wat binnen Totality gebeurt. Zo plaatsen we geregeld updates over events en bijeenkomsten die we organiseren, zie je welke professionals een pak op maat hebben gekregen en stellen we collega's voor. Benieuwd geworden? Volg ons op Instagram! https://www.instagram.com/totalitycareers/  

Lees meer

Totality √©√©n van de zes zakelijke dienstverleners voor financi√ęle inhuur

23 jan 2018

Zoals vorige week bekend gemaakt heeft Totality er een mooie nieuwe opdrachtgever erbij: RVO!

 

Dit betekent dat Totality voor elk van de vier percelen is gekozen als preferred supplier. In een reactie op het mooie resultaat geeft Robbert de Groot, directeur van Totality, aan: "We verheugen ons op een mooie samenwerking met de RVO de komende vier jaar!"

Lees meer

ZZP-event 31 januari

18 jan 2018

We starten in 2018 goed! Zo hebben we een tweetal grote nieuwe opdrachtgevers mogen toevoegen aan ons klantenbestand. Wat ook weer een weg opent voor zzp'ers! Hiervoor organiseren we op 31 januari een zzp-event bij ons op kantoor.

 

Tijdens deze avond zullen Jeroen Rademaker en Marcel de Groot jullie meenemen in Lean en Agile en wat dat voor jou als Professional kan betekenen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te netwerken.

 

Heb je interesse om aan deze avond deel te nemen? Stuur dan een e-mail naar events@totality.nl.

Lees meer

Totality wint aanbesteding RVO

18 jan 2018

15 januari heeft Robbert de Groot namens Totality een mooi contract mogen tekenen bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat! We verheugen ons op een mooie samenwerking de komende vier jaar! Benieuwd wat deze samenwerking voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer

Totality FD Gazelle 2017

17 nov 2017

Wij melden jullie met trots dat we in 2017 zijn uitgeroepen tot FD Gazelle! Ook in 2018 mogen wij met trots de titel van FD Gazelle dragen.

Lees meer

29 november | Totality Careers Banenmarkt

02 nov 2017

Ben je (bijna) klaar met je HBO-opleiding en ben je aan het ori√ęnteren op een uitdagende startersfunctie in de financi√ęle dienstverlening? Of ben je een ervaren Bancair Professional en overweeg je een nieuwe uitdaging? Wil je meerdere opdrachtgevers EN vakopleiders op een avond ontmoeten? Kom dan naar de Totality Careers Banenmarkt!

Lees meer

Totality opnieuw genomineerd voor FD Gazellen Award!

23 okt 2017

Wij melden jullie met trots dat we ook dit jaar weer zijn genomineerd voor de FD Gazellen Awards! Na het winnen van de Gouden Gazellen Award in 2013 en 2014 hopen we ook dit jaar op 9 november in de prijzen te vallen!

Wil je meer weten over de FD Gazellen Awards 2017? Kijk dan hier

Lees meer

Totality Introductiebijeenkomst 1 september

08 sep 2017

Op 1 september vond er weer een intriductiebijeenkomst plaats op kantoor in Ravenstein

Lees meer

Totality zakenvriend Make A Wish Nederland

02 aug 2017

TOTALITY SPONSOR MAKE A WISH

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral pati√ęnt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Lees meer

Totality Careers Banenmarkt

19 jun 2017

Kom 13 juli naar de Totality Careers Banenmarkt!

Lees meer

Sebastiaan Warmerdam wint MGM actie Q1!

05 apr 2017

Om extra aandacht te geven aan onze Member Gets Memer-actie (MGM) verloten we ieder kwartaal een extra prijs. Voor Q1 kon men een GoPro Hero 4 actiecamera winnen! Sebastiaan Warmerdam ging met deze felbegeerde prijs er vandoor! Maar voor dit kwartaal zijn er weer nieuwe ronde nieuwe kansen!

Lees meer

Member gets member goes New York!

10 jan 2017

Afgelopen half jaar hebben wij onze Member gets Member-actie een extra boost gegeven, namelijk degene die 2 nieuwe medewerkers heeft aangedragen wint een compleet verzorgd lang weekend voor 2 personen naar #NYC!
Amy Janse heeft afgelopen week de cheque in ontvangst mogen nemen en gaat binnenkort naar de Big Apple! Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier! We zijn benieuwd naar de foto's! Stuur je ons een kaartje?

Lees meer

Introductie nieuwe medewerkers oktober

27 okt 2016

Vorige week vrijdag vond de Introductiebijeenkomst van oktober plaatst. Wat een leuke dag! Met eerst een korte presentatie, gevolgd door een stadswandeling, een bierproeverij en een super gezellig etentje waarbij we ook nog werden toegezongen door de gebroeders Anker! We hebben genoten!

Lees meer

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Totality Careers?

20 okt 2016

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen totality | careers? 

Lees meer

Totality weer genomineerd voor de FD gazelle award!

20 okt 2016

In 2013 en 2014 heeft Totality de Goude Gazellen Award in de wacht gesleept. Gaat dat dit jaar weer lukken?

Lees meer

Voorjaarsbijeenkomst mei 2016

25 mei 2016

Voorjaarsbijeenkomst 25 mei 2016

Lees meer

Einde van de zzp'er nabij? Bekijk hier onze campagne

11 apr 2016

Einde van de zzp'er nabij? Bekijk hier onze Campagne.

Lees meer

De VAR verdwijnt, en nu?

02 maa 2016

De Eerste Kamer heeft onlangs ingestemd met een nieuw fiscaal contract tussen zzp'ers ...

Lees meer

Nieuwjaarsbijeenkomst 2016

26 jan 2016

Vorige week vond de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Dit keer bij De Gruter Fabriek te Den Bosch. We kijken terug op een gezellige bijeenkomst.

Lees meer

Zevenheuvelenloop 2015

17 nov 2015

Zondag 15 november was een winderige editie van de Zevenheuvelenloop en we zijn trots op alle deelnemers en hun prestaties. We kijken terug op een sportieve en gezellige middag! Tot volgend jaar!

Lees meer

Totality werkt mee aan morgen als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

14 okt 2015

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar zijn dat ruim 100.000 mensen. Dat zijn 12 mensen per uur... en dus veel te veel. Jaarlijks sterven er bijna 44.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Daarom werkt Totality mee aan morgen als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding.

 

Totality deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt Totality als Zakenvriend bij om dit waar te maken.

 

Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen. Zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld. Door onderzoek worden de vooruitzichten van de pati√ęnt met kanker verbeterd en het risico op kanker beperkt.

 

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Als Zakenvriend helpt Totality kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpati√ęnten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.

 

Werk mee aan morgen
Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding: www.kwf.nl/bedrijven

Lees meer

Kennismakingsdag | 18 juni

23 apr 2015

Wil jij jouw bancaire carrière een boost geven?

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil jij je ori√ęnteren op een samenwerking met Totality | Careers op termijn?

 

We zijn op zoek naar talentvolle kandidaten met een passie voor bankieren, die bij voorkeur een achtergrond hebben bij de Rabobank.

Totality | Careers organiseert op donderdag 18 juni a.s. een kennismakingsdag. Tijdens deze middag zal Totality zich als organisatie presenteren aan potenti√ęle interim professionals. Gedurende diverse presentatierondes en speeddates krijg je de mogelijkheid nader kennis te maken met ons.

Wij zorgen voor een ontspannen kennismaking met Totality. Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

 

Wanneer? 18 juni 2015, van 18.00 uur - 20.30 uur

Waar? Mgr. Zwijsenstraat 7 te Ravenstein

Wie? Ge√Įnteresseerde kandidaten met een bancaire achtergrond

 

Wil je erbij zijn? Stuur dan even een mailtje naar resources@totality.nl

Lees meer

Banking Kennismakingsmiddag | 19 maart

25 feb 2015

Wil jij jouw bancaire carrière een boost geven?


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil jij je ori√ęnteren op een samenwerking met Totality | Careers op termijn?


We zijn op zoek naar talentvolle kandidaten met een passie voor bankieren, die bij voorkeur een achtergrond hebben bij de Rabobank.
Totality | Careers organiseert op donderdag 19 maart a.s. een kennismakingsmiddag. Tijdens deze middag zal Totality zich als organisatie presenteren aan potenti√ęle interim professionals. Gedurende diverse presentatierondes en speeddates krijg je de mogelijkheid nader kennis te maken met ons.

 

Wij zorgen voor een ontspannen kennismaking met Totality. Er wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.


Wanneer? 19 maart 2015, van 16.00 uur - 19.00 uur
Waar? Mgr. Zwijsenstraat 7 Ravenstein
Wie? Ge√Įnteresseerde kandidaten met een bancaire achtergrond

 

Graag jouw aanmelding voor 12 maart a.s. Je kunt je reactie mailen aan resources@totality.nl

 

Nb: op termijn zullen we een kennismakingsmiddag organiseren specifiek voor ZZP-ers

Lees meer

Digitaal ondertekenen van overeenkomsten

24 nov 2014

Totality Informatisering tekent al haar raam- en deelovereenkomsten digitaal en worden via email naar haar klanten verzonden. 

Lees meer

FD Gouden Gazellen 2014

21 nov 2014

Bedankt! door Robbert de Groot

Lees meer

Totality | Careers wint GOUDEN FD GAZELLEN 2014!!

19 nov 2014

Totality | Careers wint GOUDEN FD Gazellen Award 2014.

18 november heeft Totality wederom de GOUDEN FD Gazellen Award gewonnen! Wij zijn hier zeer trots op, omdat wij wederom als de snelst groeiende organisatie zijn gekenmerkt van Noord-Nederland. 

Lees meer

Disculpatieregeling en SNA-Keurmerk

11 nov 2014

Totality | Careers is sinds 2013 gecertificeerd voor de SNA Norm (NEN-4400-1). De NEN-4400-1 norm behoedt inleners en opdrachtgevers van (onder)aannemers voor aansprakelijkstelling voor onvolledige, onjuiste of niet afgedragen sociale verzekeringspremies en belastingen en biedt een waarborg dat gewerkt wordt met mensen die gerechtigd zijn om in Nederland te werken. Voor al onze opdrachtgevers biedt deze norm een  optimale bescherming tegen claims vanuit de Wet Keten- en Inlenersaansprakelijkheid.

Lees meer

Totality is opnieuw genomineerd voor de FD Gazellen Award!

30 okt 2014

Totality is voor de 2de keer op rij genomineerd voor de FD Gazellen Award.
Hier zijn we natuurlijk trost op! In november worden de prijswinnaars bekend.

Lees meer

Banking Wervingsdag | 30 oktober

09 okt 2014

Op 30 oktober organiseert Totality een wervingsdag. Tijdens deze middag zal Totality zich als organisatie presenteren aan potentiele interim professionals en ZZP-ers. Tijdens diverse presentatierondes en speeddates krijg jij als ge√Įnteresseerde de mogelijkheid nader kennis te maken met ons en de kans jezelf te presenteren.

Wij zorgen voor een ontspannen kennismaking met Totality. Er wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.


Wanneer? 30 oktober 2014, van 16.00u- 19.30u
Waar? Ravenstein
Wie? Ge√Įnteresseerde kandidaten met een bancaire achtergrond

 

Interesse? Geef je snel op vóór 23 oktober via recruiting@totality.nl.

Lees meer

Totality hoofdsponsor Sungrooves

08 aug 2014

Vanaf nu is Totality | Careers trotse hoofdsponsor van het jaarlijkse evenement Sungrooves

Lees meer

Belastingdienst nieuwe klant

09 jul 2014

Totality ICT werft personeel voor de Belastingdienst!

Lees meer

Contract met VGZ verlengd

31 jan 2014

Totality Careers is verheugd dat ze onlangs weer een nieuw contract heeft gesloten met Zorgverzekeraar VGZ.

 

Lees meer

Totality gecertificeerd voor SNA-Norm.

15 jan 2014

Totality | Careers is opnieuw gecertificeerd voor de SNA Norm (NEN4401). Voor al onze opdrachtgevers biedt deze norm een  optimale bescherming tegen claims vanuit de Wet Keten- en Inlenersaansprakelijkheid. 

Lees meer

Totality wint GOUDEN FD GAZELLEN 2013!

08 dec 2013

Totality | Careers wint Gouden FD Gazellen.
Afgelopen week heeft Totality de GOUDEN FD Gazellen Award gewonnen! Hierop zijn wij trots omdat wij als de snelst groeiende organisatie zijn gekenmerkt van Noord-Nederland. 

Lees meer

NEN 4400-1 certificaat behaald

13 aug 2013

De businessline ICT van Totality | Careers is vanaf augustus  SNA / NEN 4400-1 gecertificeerd.

Lees meer

Totality is verhuisd!

25 feb 2013

Vanaf 25 februari is Totality verhuisd naar de voormalige Rabobank van Ravenstein. 

Lees meer

Tot 40% korting: Foundation ICT cursussen nu beschikbaar

30 okt 2012

Prince2, ITIL, Lean IT, ASL, BISL

 

Lees meer

Trainees succesvol op pad!

30 okt 2012

Traineehip zakelijk bankieren succesvol doorlopen.

Lees meer

ICT Careers programma nu live !

22 okt 2012

Het ICT Careers programma is helemaal gericht op competentie en loopbaanontwikkeling. 

Lees meer

ICT vacature moeilijkst in te vullen

03 okt 2012

In de hr-dienstverlening, gezondheidssector en industrie ondervinden hr-professionals dit jaar problemen met de werving en selectie van nieuwe mensen.

Lees meer

LANCERING Totality | Careers

04 sep 2012

Op 4 september heeft Totality haar nieuwe identiteit gelanceerd: Totality | Careers

Lees meer

Traineeship zakelijk bankieren

03 sep 2012

Totality start in oktober 2012 weer met een Rabobank traineeship speciaal voor Young Professionals.

Lees meer

Totality toont LEF !

06 jun 2012

Totality is gekozen tot de laatste 3 finalisten van de BOV Trofee 2012!

Lees meer

Totality neemt Legiteam over

01 nov 2011

Per 26 oktober heeft Totality het bancaire team van Legiteam overgenomen.

Lees meer