Facebook
LinkedIn

Totality Traineeship

 

Leren. Ontwikkelen. Excelleren. Jouw drijfveren zetten daarbij de toon. Wil jij verder in je carrière? Totality Careers kan daarbij helpen! Hoe? Door jou functiegericht op te leiden naar je nieuwe toekomst. Kijk wat Totality Careers jou kan bieden op het gebied van bancaire traineeships.

 

TOTALITY TRAINEESHIPS

Verder kijken? Totality | Careers beidt jaarlijks meerdere traineeships voor onze nieuwe medewerkers. Doorlopend hebben wij voor Rabobank nieuwe medewerkers opgeleid zowel in het zakenlijke als particuliere segment.

 

UNIEKE BENADERING

Onze traineeships hebben een unieke aanpak. Wij gaan er namelijk vanuit dat als je iets goed kunt, je daar in kunt excelleren. Dat betekent dat wij op basis van jouw comptetnties, talenten en drijfveren een ontwikkelpad samenstellen waar jij het middelpunt van bent.
Het traineeship geeft kennis en vaardigheden mee. Jouw waarde wordt doorontwikkeld in diverse projecten en opdrachten.

 

INTERESSE?

Jaarlijks bieden wij meedere traineeships aan voor diverse van onze (bancaire) klanten. Heb jij interesse? Kijk dat op onze vacaturepagina voor actuele traineeships.

 

OPEN SOLLICITATIE

Staat er geen traineeship vacature open, maar wil je toch solliciteren voor een toekomstig traineeship? Jaarlijks starten wij meederde traineesips. Laat hier je CV achter.

LAATSTE NIEUWS

Totality FD Gazelle 2017

Wij melden jullie met trots dat we in 2017 zijn...

29 november |...

Ben je (bijna) klaar met je HBO-opleiding en ben je aan...

Totality opnieuw...

Wij melden jullie met trots dat we ook dit jaar weer...

Bekijk het nieuwsoverzicht

LAATSTE TWEETS

  Tweets

Er zijn geen laatst geplaatste twitter berichten.